2014. május 20., kedd

Hired for Styles - hamarosan...

Sziasztok, szeretettel köszöntök mindenkit!

Én Sophie vagyok, ebben a blogban pedig a "Hired for Styles" fanfiction fordítását olvashatjátok majd. Az utóbbi időben jónéhány angol történet olvasásába fogtam bele, azonban kevés fogott meg - ez viszont egyike volt azon sztoriknak, amit nem tudtam "letenni", ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy lefordítom. Nem ez volt az egyetlen oka, néhány hónappal ezelőtt elkezdtem írni egy saját történetet, aminek az alapsztorija kísértetiesen hasonlított ehhez, viszont két fejezet után abbahagytam.

Remélem, szeretni fogjátok a történetet. Wattpadon már 50 millió olvasón is túl van, higgyétek el, nem véletlenül! :) Minden jog az eredeti szerzőt illeti!

ELSŐ FEJEZET: MÁJUS 24. [szombat]

Arianna Brooks mindig normális életet élt, néha lázadó magatartást tanúsított, de ki nem? Amikor a Modest! Management felkéri, hogy legyen Harry Styles barátnője, az élete teljesen megváltozik. Örökre. Többé nem lehet önmaga; folyamatosan a tökéletes "barátnő" képét kell mutatnia. De meddig tudja elviselni a nyomást, az utálatot és az ítélkező pillantásokat? Ami még fontosabb, mi történik, ha a szerződés lejár?

1 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Hát először is gratulálok az oldalhoz, nagyon tetszik a design. Egyszerű, de mégis nagyszerű! :) Másodszor pedig sok sikert szeretnék kívánni, mivel pontosan tudom milyen nehéz egy olyan blogot vezetni, ahol fordításokat publikálsz. Nekem is van egy ilyen oldalam (ha netán kedvet kapnál hozzá, hogy megnézd nosza rajta: http://ab-fan.blogspot.hu/ ) Először tényleg nagyon nehéz, hiszen az ember kap hideget meleget és csak egy bizonyos idő elteltével tudja megszokni a "rendszerét".
    Ettől függetlenül én érdeklődve várom a történetet, igaz nem vagyok egy 1D fan de attól még szoktam őket hallgatni. Szóval hajrá, én már fel is iratkoztam! Várom a fejleményeket! :)
    Üdv.: Alicia ^^.

    VálaszTörlés